Holistisk veterinærmedisin: Komplementær og Alternativ Veterinærmedisin

Av Veterinær Are Simeon Thoresen DVM

Illustrasjonene er tegnet av Peggy Fleming, Odd Thoresen, Are Thoresen og Elisabeth Knap.

Funksjonell veterinærmedisin med grunnlag i en helhetlig (holistisk) anskuelse bygget på et materialistisk og et spirituelt verdensbilde.

Holistisk veterinærmedisin - Bilde fra forside.

Forside på 2. reviderte og utvidete norske utgave

Utdrag fra Forord til tredje utgave, av Dr. Phil Rogers DVM, Dublin, Irland.

Are Simeon Thoresen, forfatteren av denne boken, har dedikert den til “alle som søker å helbrede sin broder”. Boka tar sikte på å introdusere holistisk medisin; både den grunnleggende teorien, diagnosemetoder og terapimetoder til både veterinærer, paramedisinsk personell og til legfolk. Selv om boka ikke er ment som et vade mecum som tillater dyreeiere uten veterinærens hjelp å diagnostisere og behandle sine dyr, så vil den sette oss i stand til å forstå og bruke holistiske metoder i samarbeide med vår veterinær.

Denne boka setter fram mulighetene og fordelene ved å bruke holistisk medisin i behandlingen av dyrs og menneskers sykdommer. Den diskuterer de vesentligste forskjellene mellom holistisk medisin og moderne konvensjonell medisin. De fleste av de konvensjonelle legene og dyrlegene har et mekanistisk syn på livet. Derfor, liksom dagen og natten står i motsetning til hverandre (men allikevel trenger hverandre for å opprettholde livet) må det oppstå motsetninger mellom de som bruker holistisk medisin og de som benytter seg av konvensjonell medisin, men begge retninger trenger hverandre.

Holistisk medisin omfatter alle mulige faktorer eller komponenter og hvordan de virker sammen i naturens store plan. Å finne ut av eller fram i denne uendelige samlingen av komponenter er som en artistisk-intuitiv søken etter aspekter av den transcendente og immaterielle blåkopien som religiøse mennesker ofte kaller Gud, og som ateistiske fysikere ser som den uendelige interaksjonen mellom materie og energi. På denne måten kan vi si at ”holismen og de holistiske begrepene (konseptene) om helse, sykdom og medisin inneholder elementer fra kvantefysikk, medisin, kunst, poesi og mystisisme.

Hvordan kan du kjøpe boka?;
Boka koster 600 NKr. Boka fåes tilsendt ved å sette inn NKr 600 + (porto NKr 100 for Norge og NKr 150 for Norden (150 til Sverige eller Danmark)) på:

Tredje utgave av boka:
3. reviderte og utvidet norsk utgave ble gitt ut i 2011.

Produkt Detaljer

Alternativ tittel: Veterinærmedisin

Pris: Kr 600
Utgave: 3. rev. og utvidet norsk utgave
Publisert: Sandefjord : Are Simeon Thoresen, 2011
Omfang: 703 sider med ilustrasjoner
Språk: Norsk
ISBN: 9788299417280

For Mer info, og lengre utdrag fra boken, se her.

Hvis du ønsker å kjøpe boken kan du e-mail meg på arethore@online.no Da får du instruksjoner om hvordan det gjøres.

MVH Are Thoresen

Poppel

Dette er en bok om min utvikling som veterinær, terapeut, emosjonelt og spirituelt over en periode på 30 år. Historien er sann, alt er selvopplevd. Samtalene med trærne er ikke oppkonstruert. (Fra bokomslag bakside.)

Poppel - Bokperm front

En historie om forfatterens kommunikasjon med naturen, hans utvikling som en terapeut og veterinær, og en filosofisk beskrivelse av trærnes og naturens krefter. Spesielt relatert til det eteriske plan.

Produkt Detaljer

Pris: $ 25.00
Paperback: 54 sider
<Publisher: CreateSpace Independent Publishing Platform; 1 edition (September 17, 2015)
Språk: Norsk
ISBN-10: 1517395852
ISBN-13: 978-1517395858
Produkt Dimensjoner: 6 x 0.1 x 9 inches (15.24 x 0.25 x 22.9 cm)
Post vekt: 4.6 ounces (130.5 gram)

Mer info, se deler av boken, og kjøp den på: amazon.com

Se hele boken boken: Poppel på norsk

YinYang.Gold.White.w3.png